Nakladna kuća Verbum od 1. do 31. srpnja 2018. u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju “Uzmi 3, plati 2“. Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

Važno je istaknuti da su akcijom dostupni i najnoviji Verbumovi naslovi kao što je vrlo korisna knjiga s preporukom pape Franje “Zabranjeno kukanje“, duhovni bestseler “Molitvom do životne preobrazbe“, hit romani “Mjesto tišine” i “Buđenje gospođice Prim“, hit knjiga o prehrani i zdravlju “Sv. Hildegarda i hrana kao lijek“, bestseler pape Franje “Bog je mlad” te mnoge druge vrijedne knjige iz Verbumove ponude, točnije preko 550 vrijednih i zanimljivih naslova, a o kojim knjigama je riječ možete pogledati ovdje.

Knjige možete naručiti i telefonom i mailom, a platiti ih pouzećem, uplatom na račun ili karticom. Dostava se odvija brzom kurirskom službom i besplatna je za narudžbe iznad 200 kn za područje RH.

Ako vas dakle zanimaju knjige vjerske i duhovne tematike, dobri romani, korisne knjige bračne i obiteljske tematike, knjige o zdravlju, publicistička i humanistička djela, kao i probrane knjige za djecu i mlade, posjetite knjižare Verbum ili web knjižaru www.verbum.hr od 1. do 31. srpnja i odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije “Uzmi 3, plati 2“.

Cjelokupnu ponudu Verbumovih knjiga koje su na akciji pogledajte ovdje.

Izvor: Verbum.hr