Ova jedinstvena slikovnica na originalan način približava djeci Evanđelje, donoseći dvanaest dubokih i duhovnih, a istovremeno i duhovitih i toplih priča

Nakladna kuća Verbum svoju biblioteku za najmanje obogatila je novim dječjim izdanjem, slikovnicom francuske autorice Benedicte Delelis naslovljenom Životinje pripovijedaju Evanđelje, koju je međunarodno poznati ilustrator Eric Puybaret oplemenio prekrasnim i nježnim ilustracijama.

Ova jedinstvena slikovnica na originalan način približava djeci Evanđelje, donoseći dvanaest dubokih i duhovnih, a istovremeno i duhovitih i toplih priča. U svakoj pojedinoj priči jedna od životinja spomenutih u Evanđeljima na zabavan način pripovijeda o trenutcima u kojima se susrela s Isusom.

Vjerni pas, Brižni vol, Vuk nježan kao janje, Riba u oluji, Gladna lisica, Nestrpljivi vrabac, Izgubljena ovca, Umorna deva, Mama koka, Mladi magarac, Pijetao-vjesnik, Golubičin pjev – nazivi su tih prelijepih maštovitih priča u kojima svaka životinja kroz svoju priču šalje snažnu evanđeosku poruku u čijem je središtu Isus. Na kraju svake priče je i oznaka koja upućuje na prigodni biblijski tekst, što omogućava da se pojedina priča iz bližega promotri i smjesti u stvarni evanđeoski kontekst.

Ovo lijepo opremljeno izdanje u tvrdom uvezu svojim privlačnim sadržajem i ilustracijama potaknut će dječju maštu kao i znatiželju za otkrivanje i ostalih evanđeoskih zgoda. 

Knjiga Životinje pripovijedaju Evanđelje u prijevodu Katarine Gugić dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum.hr, a o njoj možete saznati više na linku ovdje.

Bitno.net