Naklada Betlem predstavlja slikovnicu “Zašto svi slave Halloween?”, koja je nastala u suradnji s paterom Markom Glogovićem i uz potporu fra Josipa Blaževića. Ovo djelo autorice Alene Knežević Čizmić prikladno je za djecu od 6 do 12 godina. Slikovnica približava ljepotu slavljenja blagdana Svih svetih i zlu narav Halloweena. Ova originalna slikovnica može se nabaviti narudžbom na brojeve 092/186 4952 (Anita) i 099/883 2760 (Ante).
Promocija ovog originalnog djela održat će se 25. listopada u samostanu sv. Klare (Zagreb, Mikulići) nakon svete mise koja počinje u 9 sati. Poštujući mjere Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, uvedena je dodatna mjera naklade Betlem: izlaganje će trajati 15 minuta, a knjiga će se moći nabaviti na otvorenom prostoru, u dvorištu.
Za nekoliko dana naklada Betlem predstavit će javnosti još dvije knjige. U knjizi “Zvrk u Božjim rukama”, djelu Ante Čaljkušića, saznat ćete puno o događajima koji su prethodili naglom širenju apostolata za život kroz udruge “Betlehem” i “Hrvatska za Život” te inicijative “40 dana za život”. Dirnut će vas svjedočanstva majki i očeva koji su odustali od pobačaja, a nasmijati situacije iz Antina studentskog života te njegova prijateljevanja s don Damirom Stojićem i paterom Markom Glogovićem. Također, izrečene duhovne misli o raznim temama, poticajni i konkretni savjeti potaknut će u Vama različite emocije.
Predgovor za knjigu napisao je i sisački biskup Vlado Košić, a komentare su dali i pater Arek, vlč. Dražen Radigović, fra Lazar Perica, novinarka HKM-a Diana Tikvić, dopredsjednica udruge Hrvatska za Život Petra Milković, i Antin brat, teolog i antropolog Mislav Čaljkušić.
Knjiga “Franck, ili kako je nada porazila sidu” govori o mladiću Francku, koji je obolio od side. Autor knjige je svećenik Daniel Ange, Franckov prijatelj. Bogata je Franckovim duhovnim mislima i svjedoči o Franckovu velikom obraćenju. Namijenjena je svima, posebno mladima i osobama koje imaju problem s homoseksualnošću. Blagoslov knjizi dao je i biskup Madec.