O HODANJU I VEZAMA

Ljubavni detox – kako usavršiti emocionalne veze i očistiti se od loših iskustava

Ovaj četrdesetodnevni plan detoksikacije pomaže emocionalnom čišćenju i zadobivanju istinske slobode da se voli i bude voljen.

U suvremenom svijetu mnogi su umorni od toksičnog gledanja na hodanje i veze, kao i od vlastitih loših iskustava i ranjenih emocija te žele za sebe nešto drukčije i bolje. Svima takvima sigurno će biti zanimljiva knjiga Ljubavni detox koju je upravo objavila nakladna kuća Verbum, a koja svakome nudi konkretan plan u nastojanju da stekne slobodu da istinski voli i bude voljen.

Autori ove korisne knjige su bračni par Kevin i Lisa Cotter, a u njoj otvoreno i bez tabua progovaraju o zaljubljenosti, vezama i spolnosti u suvremenomu svijetu dajući čitateljima praktičan priručnik za usavršavanje emocionalnih veza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubavni detox otkriva snažna i jasna tumačenja Božjega plana za ljudsku ljubav i spolnost, a sadrži i poticajna te istinita svjedočanstva mladića i djevojaka koji su uspješno prebrodili mnoge prepreke i počeli živjeti sukladno dostojanstvu vlastite spolnosti. Knjiga uključuje i praktična sredstva, prijedloge za čišćenje od loših emocionalnih iskustava i usvajanje navika i metoda da se s radošću i slobodom uzmogne u svakodnevici živjeti kršćanski pogled na spolnost.

Osmišljena je u obliku četrdesetodnevnog izazova, tj. tako da tijekom četrdeset dana svakodnevno donosi nove poticaje i spoznaje potkrijepljene istinitim svjedočanstvima i životnim pričama. Ovaj četrdesetodnevni plan detoksikacije uistinu je praktičan priručnik za emocionalno čišćenje koji će biti od neprocjenjive pomoći svima koji se žele očistiti od loših iskustava ili pogrješna gledanja na veze te zadobiti istinsku slobodu.

Knjiga Ljubavni detox u prijevodu Ane Naletilić dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum.hr, a o njoj možete saznati više na linku ovdje.

Verbum.hr | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 4. travnja 2019.

Možda vam se svidi