Ljeto je. Stigli su dugi, topli dani, zasluženi godišnji odmor, odlazak na more, više vremena za stvari koje volimo raditi… Cijelu godinu radimo, trčimo na razne strane i potrebno je malo odahnuti. I „napuniti baterije”.

Kako se dobro i kvalitetno odmoriti? Tijelo i mozak zahtijevaju svoj odmor – san i fizičku aktivnost – ali odmor i smirenje potrebni su i duši!

„Čitanje govori srcu, otvara ga, priopćuje iskustva koja su inače nedostupna i pruža vedru nadu u sebe i u vlastite mogućnosti. Nutarnji sklad koji nastupa čitanjem, doista, djeluje utješno”, piše Ivica Žižić u “Marginalijama”.

A dobra kršćanska knjiga, uz sve ovo, još i obnavlja duh, hrani vjeru, uzdiže dušu i otvara nove prostore duha. Stoga je ovo ljeto izvrsna prilika da se odmoriš uz nas i naša izdanja koja ti sve to omogućuju.

Misleći na svoje čitatelje u ovom ljetnom razdoblju, Kršćanska sadašnjost u svojim je knjižarama, kao i u web-knjižari, pripremila zanimljive ponude od 6. srpnja do 30. kolovoza 2020. na izabrane naslove i omogućuje ljetni popust od 30 %.

Svaka dva tjedna potražite novu ponudu izabranih naslova i učinite ljeto zanimljivijim uz čitanje vjerske i duhovne literature.

Uz to, za kupnju iznad 100,00 kn kupci će na dar dobiti knjigu po izboru KS-a.

Čitaj dobro, obogati duh, nauči nešto novo i odmori se uz KS-ove knjige!

Aktualne akcije

Od 6. srpnja 2020. do 19. srpnja 2020. upoznajte papu Franju, njegove misli, riječi i poruke kao i riječi drugih autora koji su upoznali Papu i ostavili pisani trag o njemu:

  • Jorge Mario Bergoglio,Papa Franjo odgovara
  • Papa Franjo,Zemlja, dom, posao
  • Papa Franjo,Kateheze i nagovori o milosrđu
  • Papa Franjo,Poruke mladima
  • Gianni Valente,Franjo, papa s kraja svijeta. Osoba, ideje, stil
  • Kardinal Walter Kasper,Papa Franjo – revolucija nježnosti i ljubavi
  • Saverio Gaeta,Papa Franjo. Život i izazovi

Kupujte iz sigurnosti svojega doma: http://www.ks.hr/akcije

Posjetite knjižare Kršćanske sadašnjosti:
Zagreb, Kaptol 1 i Kaptol 29
Split, Kralja Zvonimira 16
Osijek, Trg slobode bb
Karlovac, Radićeva 4
Marija Bistrica, Trg Ivana Pavla II. 32
Zadar, Poljana Natka Nodila 7