priče za laku noć

Poznata dječja autorica Charlotte Grossetete u suradnji s priređivačima Sibyllom Delacroix, Madeleineom Brunelet i Ericom Puybaretom priredila je zbirku dječjih slikovnica “Lijepe priče za laku noć” s kojom će rado usnuti svako dijete. Ove tri prekrasno ilustrirane slikovnice objavljene na hrvatskom jeziku u izdanju nakladničke kuće Verbum djeci na jednostavan način otkrivaju i tumače najljepše tekstove iz Biblije i iz kršćanske predaje. Zbirka sadrži tri slikovnice “Lijepe priče za laku noć – Anđeli“, “Lijepe priče za laku noć – Isus” i “Lijepe priče za laku noć – Marija“.

Lijepe priče za laku noć – Anđeli” donosi prekrasne biblijske priče koje govore o velikim ulogama koje su anđeli odigrali u životima ljudi u važnim trenutcima povijesti spasenja, štiteći ih, potičući ih i usmjeravajući ih pravim putem, što i danas čine u životu svakog čovjeka.

Uz pomoć slikovnice “Lijepe priče za laku noć – Isus” svako dijete će biti upoznato s lijepim i poučnim pričama iz Svetog pisma koje prate Isusov život od rođenja i djetinjstva, preko javnog djelovanja sve do uskrsnuća. Najljepše priče iz Biblije i kršćanske tradicije o Mariji, Isusovoj majci sadržane su u slikovnici “Lijepe priče za laku noć – Marija“, uz koju će djeca bolje upoznati Majku Božju i njezin životni put.

Ove zanimljivo ispričane biblijske priče odlično su sredstvo za upoznavanje najmlađih s ključnim biblijskim likovima i važnim događajima povijesti spasenja. Zbirka slikovnica je objavljena u kvalitetno tiskanom tvrdom uvezu, a prekrasne ilustracije potaknut će maštu svakog djeteta te ga uvesti u bogatstvo tisućgodišnje kršćanske tradicije.

Lijepe priče za laku noć” dostupne su u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a moguće je o njima više saznati na linku ovdje.

Bitno.net