NAJLJEPŠE PRIČE ZA LAKU NOĆ

Kršćanske priče uz koje će vaše dijete imati mirne snove

Večernji trenuci pred spavanje najprikladnije su vrijeme za pričanje priča. Ove lijepe priče za laku noć djeci otkrivaju i tumače najljepše tekstove iz Biblije i iz kršćanske predaje te će s njima rado usnuti svako dijete.

priče za laku noć

Poznata dječja autorica Charlotte Grossetete u suradnji s priređivačima Sibyllom Delacroix, Madeleineom Brunelet i Ericom Puybaretom priredila je zbirku dječjih slikovnica “Lijepe priče za laku noć” s kojom će rado usnuti svako dijete. Ove tri prekrasno ilustrirane slikovnice objavljene na hrvatskom jeziku u izdanju nakladničke kuće Verbum djeci na jednostavan način otkrivaju i tumače najljepše tekstove iz Biblije i iz kršćanske predaje. Zbirka sadrži tri slikovnice “Lijepe priče za laku noć – Anđeli“, “Lijepe priče za laku noć – Isus” i “Lijepe priče za laku noć – Marija“.

Lijepe priče za laku noć – Anđeli” donosi prekrasne biblijske priče koje govore o velikim ulogama koje su anđeli odigrali u životima ljudi u važnim trenutcima povijesti spasenja, štiteći ih, potičući ih i usmjeravajući ih pravim putem, što i danas čine u životu svakog čovjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz pomoć slikovnice “Lijepe priče za laku noć – Isus” svako dijete će biti upoznato s lijepim i poučnim pričama iz Svetog pisma koje prate Isusov život od rođenja i djetinjstva, preko javnog djelovanja sve do uskrsnuća. Najljepše priče iz Biblije i kršćanske tradicije o Mariji, Isusovoj majci sadržane su u slikovnici “Lijepe priče za laku noć – Marija“, uz koju će djeca bolje upoznati Majku Božju i njezin životni put.

Ove zanimljivo ispričane biblijske priče odlično su sredstvo za upoznavanje najmlađih s ključnim biblijskim likovima i važnim događajima povijesti spasenja. Zbirka slikovnica je objavljena u kvalitetno tiskanom tvrdom uvezu, a prekrasne ilustracije potaknut će maštu svakog djeteta te ga uvesti u bogatstvo tisućgodišnje kršćanske tradicije.

Lijepe priče za laku noć” dostupne su u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a moguće je o njima više saznati na linku ovdje.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 5. veljače 2018.

Možda vam se svidi