Nakon odlično prihvaćene Ilustrirane Biblije za mlade, nakladna kuća Verbum sada je u svom nastojanju da najmlađima približi vjersku literaturu objavila i Ilustriranu Bibliju za djecu. Biblijske tekstove za ovo izdanje je priredio i prepričao autorski tim koji čine spisateljica Karine-Marie Amiot te teolozi Christophe Raimbault i Francois Campagnac, a ilustracije koje prate tekst su djelo Adeline Avril.

Ilustrirana Biblija za djecu obraća se malenima sa svim bogatstvom i puninom biblijskog izričaja, prepričanog na njima prilagođen način. Kroz kratke, jasne i zanimljive tekstove popraćene prekrasnim ilustracijama iznimnih detalja i boja, svako će dijete biti upoznato s najljepšim pustolovinama i nezaboravnim junacima iz biblijske povijesti, počevši od starozavjetnih tekstova o stvaranju svijeta, pa sve do Isusova rođenja, propovijedanja evanđelja, muke i uskrsnuća.

Pristup i stil kojim je ova Ilustrirana Biblija za djecu pisana omogućava ne samo da djeca usvoje nove spoznaje nego i da osjete Božju ljubav prema ljudima i njegovu brigu koja se očituje od prijateljevanja s Adamom i Evom, saveza s Noom i Abrahamom, a nadasve u Isusovoj otkupiteljskoj ljubavi.

Čitajući tekstove sadržane u ovoj Bibliji te zajedno razgovarajući o popratnim ilustracijama i roditelji i djeca će osjetiti oduševljenje i zanos kojom su prožete ove priče. Također, roditelji će uz pomoć ove Biblije moći otkrivati Isusa te potaknuti svoju djecu da uvijek teže dobru i plemenitosti.

Ilustrirana Biblija za djecu objavljena je u kvalitetnom tvrdom uvezu i bogato grafički opremljena te je idealan dar za sve obitelji kao i dragocjeno sredstvo uvođenja u otajstvo Božje objave.

Ovo novo Verbumovo izdanje dostupno je u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a moguće je o njemu više saznati na linku ovdje.

Bitno.net