Nakladna kuća Verbum upravo je na hrvatskom jeziku objavila svjetske bestselere prodane u milijunima primjeraka – Samo za žene i Samo za muškarce, koji otkrivaju kako zapravo funkcionira suprotan spol – kako ih razumjeti i shvatiti što žele.

U knjizi Samo za žene poznata autorica i bračna savjetnica Shaunti Feldhahn otkriva što bi svaka žena – neudana ili udana – trebala znati. Na osnovu temeljitih istraživanja i doprinosom tisuća muškaraca autorica pojašnjava zašto je muškarcima poštovanje važnije čak i od iskazivanja ljubavi, koliko im je važna uloga uzdržavatelja obitelji, što znači da je muškarac vizualno ustrojen, zašto je seksualnost za njega prvenstveno emocionalna, a ne tjelesna stvar itd.

Knjigu Samo za muškarce Shaunti Feldhahn je napisala zajedno sa suprugom Jeffom, a u njoj otkrivaju dosad nepoznate istine i jednostavne stvari koje će muškarcima radikalno popraviti odnos s voljenom ženom. Tako će im otkriti zašto ona ne može “jednostavno ne razmišljati” o nečemu što je muči, kako od nje dobiti stvarne odgovore, bez igara, kako žene shvaćaju tjelesnu bliskost, kako slušati o njezinim osjećajima itd.

Obogaćene najnovijim rezultatima znanstvenih istraživanja koji objašnjavaju muško-ženske različitosti, ove knjige će pomoći shvatiti što pokreće one koje volimo, kako ih usrećiti te tako imati skladnu vezu i brak. Primjenjujući konkretne poticaje i praktične ideje iznesene u ovim knjigama mnogobrojni parovi diljem svijeta doživjeli su dramatične promjene u svojim vezama bitno unaprijedivši međusobne odnose.

Knjige Samo za žene i Samo za muškarce dostupne su u svim knjižarama Verbum kao i putem web knjižare Verbum.hr. O knjizi Samo za žene možete saznati više na linku ovdje, a o knjizi Samo za muškarce pročitajte više na linku ovdje.

Bitno.net