Verbumov izdavački program za najmlađe bogatiji je za još jednu inovativnu knjigu – slikovnicu naslovljenu Čitaj, traži i nauči – Biblija.

Svojim sadržajem i interaktivnim poticajnim konceptom namijenjena je za djecu najmanje dobi, a sadrži 22 najpoznatije biblijske priče, ispričane jednostavnim jezikom kako bi ih najmlađi uzrasti mogli najbolje razumjeti. Uz svaku od biblijskih priča, slikovnica Čitaj, traži i nauči – Biblija donosi i vrlo zabavnu igru koja djeci postavlja izazov i priliku za rast u novim spoznajama – poslije čitanja pojedine kratke pripovijesti mališani će morati pronaći zadane pojmove na slikama koje se odnose na različite predmete, životinje itd. Živopisna i bogato ilustrirana, s više od 190 predmeta koje treba pronaći na slikama, Čitaj, traži i nauči – Biblija postat će omiljena slikovnica za svako dijete, kao i drago sredstvo za zajedničko druženje roditelja i djece, njihov rast u vjeri, poznavanje svijeta i životnog okružja, prepoznavanje pojmova, slika i slova itd.

Tekst za slikovnicu napisao je poznati dječji autor Guy David Stancliff, a Sandrine L’amour slikovnicu je oplemenila ilustracijama s mnoštvom detalja. Ova edukativna dječja slikovnica je i tehničkom opremom prilagođena najmlađima pa su joj stoga stranice izrađene od tvrdog kartona sa zaobljenim rubovima, kao i korice koje su, uz to, omekšane umetnutom spužvom, što sve zajedno čini ovu slikovnicu dragim pratiteljem mališana te će je zasigurno svako dijete rado i uvijek iznova uzimati u ruke.

Čitaj, traži i nauči – Biblija dostupna je u svim knjižarama Verbum kao i preko web knjižare Verbum.hr, a moguće je o njoj više saznati na linku ovdje.

Bitno.net