“Tekst pjesme i glazbu napisao je moj dragi prijatelj Zvonko Palić Jonathan opisujući moj život te snagu i milost Milosrđa Božjeg. Pjesma ima izuzetnu duhovnu snagu za koju su zaslužni i producent Ivan Škunca te redatelj spota Ante Čaljkušić”, rekao je Josip Ćulumović.

“Meni je po Božjem nadahnuću koje je osjetio Zvonko pripala nezaslužena čast izvesti ovu predivnu pjesmu za koju vjerujemo da će dotaknuti mnoge duše žedne i gladne ljubavi Božje” dodao je i nastavio:

“Da je tome tako osjetili smo po mnogim napastima da se ne završi ovaj spot, ali uz pomoć Božju i našu ustrajnost sve se dobro završilo”.

“Zahvaljujem od srca svima koji su sudjelovali u stvaranju ovog divnog djela te ćemo moliti za sve one koji pogledaju ovaj spot i budu slušali pjesmu da se na sve njih izlije Milosrđe Božje”, zaključio je Josip Ćulumović.

Na samu svetkovinu Božjeg Milosrđa spot je bio predstavljen u zagrebačkoj župi Trnovčica koja osobito štuje Božje Milosrđe te su u njoj i relikvije svetice Božjeg Milosrđa, sv. Faustine Kowalske.