Božja pobjeda u četvrtak je na svom YouTube kanalu objavila novu pjesmu u sklopu projekta Pjesme sa susreta. Radi se o projektu koji traje već dvije godine, a njime su željeli ljudima dočarati atmosferu s otvorenih susreta zajednice. Pjesme koje se na tim susretima mogu čiti snimljene su u suradnji s kućnim molitvenim zajednicama.

Projekt kućnih molitvenih zajednica nastao je kao odgovor na poziv brojnih mladih povezanih s Božjom pobjedom da se češće okupljaju na intimniju molitvu i zajedništvo u manjim grupama.

Božja pobjeda želi pomoći u njihovu rastu i razvoju, kako bi se formirali u zdravu i zrelu kršćansku zajednicu. Članovi KMZ pripadaju široj obitelji zajednice, imaju svoje pratitelje, dolaze na seminare unutar „Božje pobjede“ i prolaze formaciju te se uključuju u služenje u radu zajednice. Saznajte više o kućnim molitvenim zajednicama ovdje.

U projektu Pjesme sa susreta na YouTube kanalu Božje pobjede možete naći pjesme poput “Evo, ovdje je nešto više od Jone”, “Najviše volim”, “Jedini”, “U Tvoje sveto Ime”… a posljednja u nizu ovih pjesama je “Yeshua”.

Radi se o prepjevu pjesme čiju glazbu i tekst potpisuje Alessandro Vilas Boas. Originalu je dodana doksologija „Tvoje je Kraljevstvo“, nastala tijekom slavljenja na zatvorenom susretu zajednice.