Večeras u 21:15 na Drugom programu HRT-a emitirat će se prvi nastavak jedne od ponajboljih serija o Isusovom životu – “Chosen”.

Kako stoji na HRT-ovom programu, “Chosen” će se emitirati ovaj tjedan od ponedjeljka do četvrtka s početkom u 21:15. U petak neće biti serije, a u subotu i nedjelju će biti emitirana s početkom u 20:15.

Prva sezona serije, čije prikazivanje počinje večeras, smještena je u 1. stoljeće, u Galileju u kojoj Isus počinje okupljati učenike, šačicu ljudi posve različitog podrijetla, piše u najavi hrvatske premijere ove sada već legendarne serije, čija treća sezona se u svijetu upravo emitira.

To je prva televizijska serija o životu Isusa Krista, koja je financirana putem crowdfundinga, kao najveći takav medijski projekt do sada. Sve epizode se mogu besplatno gledati putem mobilne aplikacije istoimenoga naziva.

Ako je suditi po oduševljenim reakcijama brojnih gledatelja koji su dosad pogledali seriju, velika je vjerojatnost da će se i vama svidjeti.

Popularnosti serije “Chosen” u Hrvatskoj pridonio je i vrlo čitani roman “Izabrani”, nastao po prvoj sezoni serije, a nedavno ga je objavila nakladnička kuća Verbum. Više o tom duhovnom bestseleru možete saznati na linku OVDJE.