TALIJANSKI SVETAC

Čudesno svjedočanstvo: Kako mi je Padre Pio pomogao prestati Boga vrijeđati psovkom

“Otišao sam se ispovijediti kod Padre Pija…”

padre pio svjedočanstvo psovka

Foto: www.religionenlibertad.com

“Bio sam veliki blasfemičar”, posvjedočio je jedan Toskanac, trgovački posrednik, “i otišao Padre Piju primiti sakrament pomirenja. Bogohuljenje je bio prvi grijeh koji sam ispovjedio. Padre Pio je pobjesnio na mene i svašta mi rekao, među ostalim nazvao me i magarcem. Kad je uočio kako se iskreno kajem, mnogo mi je nježnije ponavljao da sam magarac i rekao da će me, ako ponovno budem bogohulio, udariti u stražnjicu. Na kraju je skupio hrabrosti dati mi odrješenje i zureći u mene rekao je: ‘Drži se pravog puta!”’

Jednog sam dana došao na trg u Firenci gdje sam, tijekom ugovaranja posla, opsovao Gospu. Istog trenutka osjetio sam udarac u stražnjicu, toliko snažan da me uzdigao od tla. Počeo sam urlati okrećući se oko sebe kako bi se osvetio onomu tko je to učinio, no nikoga nije bilo u mojoj blizini. Vidio sam tek obične ljude koji su me gledali u čudu, misleći da sam poludio. Tek tada sam se sjetio riječi Padre Pija i, kajući se, počeo ridati poput malenog djeteta.”

Tekst je preuzet s dopuštenjem s web-stranice www.padrepio.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 25. siječnja 2018.

Možda vam se svidi