Bit će to već treći biblijski susret koji će ponovno okupiti sjajnog predavača i tumača Božje riječi fra Antu Vučkovića, proslavljenu atletičarku Blanku Vlašić koja s nestrpljenjem očekuje ponovni Susret s publikom u sjemeništu i iznenađujuće dobrog gosta kojeg ćemo možda otkriti čak i prije samoga susreta! Riječ je o jednom posebnom gostu koji je pun iznenađenja, humora, iskrenosti, vedrine i poleta, a njegovo ime svi dobro poznajete! Također, Blankin novi gost se jako veseli „Susretu u Riječi“ i s nestrpljenjem očekuje utorak navečer, 26. ožujka, kada ćemo u 20.00 sati započeti s našim Susretom, poručuju organizatori susreta.

Ovime započinje s novi ciklus predavanja pod nazivom „Driješiti i vezati riječima“, a fra Ante Vučković će  tumačiti tekst iz Evanđelja po Luki „Progovori njemak“.

Tumačenje Božje riječi kao i razgovor ugodni između Blanke Vlašić i njenog gosta iznenađenja pokušat će posvijestiti važnost riječi koje izgovaramo jedni drugima, sami sebi kao i one koje upućujemo Bogu i koje on upućuje nama osobno. Svojom pjesmom Susret u Riječi će animirati Skac bend Split.

Organizatori napominju, uz isprike, da je termin Susreta s 5. ožujka prebačen na 26. ožujka zbog tehničkih razloga.

Više informacija o „Susretima u Riječi“ možete naći na Facebook stranici na linku ovdje, a snimke susreta moći ćete pratiti na YouTube kanalu ovdje.

Bitno.net