Koncert ”Progledaj srcem”, održat će se 18. veljače 2017. g. u košarkaškom centru Dražen Petrović – ”Cibona” u Zagrebu, s početkom u 20 sati.

Kupnjom karte za taj koncert pomažete produkciju programa i djelovanje Laudato televizije koja je na Božić 2016. g. obilježila prvu godišnjicu svoga emitiranja.

Uz postojeće emitiranje putem kabelskih platformi, LTV emitira i putem digitalnoga zemaljskog signala na području Grada Zagreba, Zagrebačke i Karlovačke županije.

Time je ekipa prve obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima u Hrvatskoj bliža svojoj velikoj, velikoj želji emitiranja u svakom hrvatskom domu.

Veseli nas što će na koncertu ove godine ponovo biti p. Ivan Ike Mandurić, duhovnik SKAC Palme, a koji na Laudato TV-u sudjeluje kao voditelj i urednik emisije ”Razlog nade”.

Na koncertu ”Progledaj srcem” nastupaju:

Božja pobjeda, Emanuel, Zvonimir Kalić, fra Marin Karačić, s. Dijana Lončarek, The messengers, Zbor Mihovil, Nadbiskupijski zbor mladih, October light i gost iznenađenja.

Koncertom ćemo zajedno zahvaliti Bogu za velika i divna djela kojima se proslavlja gradeći projekt LTV-a, obiteljske televizije s kršćanskim vrijednostima.

Ulaznice po cijeni od 50 kn (parter, stajanje) i 60 kn (tribine, sjedenje) mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10, Mezannin

webshop: galerije.laudato.hr

Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11

Croatia Records – Bogovićeva 5

Naklada sv. Antuna – Kaptol 6

Pogledajte video najave.

Bitno.net