Obrazac za prijavu te okvirni program Susreta može se pronaći na mrežnim stranicama Ureda za pastoral mladih Sisačke biskupije (www.mladisb.hr)

SHKM

Susret Hrvatske katoličke mladeži održat će se 5. i 6. svibnja u Sisku. Svi mladi, uključujući one iz Zagrebačke nadbiskupije i drugih susjednih biskupija dolaze u Sisačku biskupiju na oba dana i obitelji domaćini ih s radošću očekuju. Na razini Obora za mlade HBK dogovorene su dobne granice za sudjelovanje na SHKM u Sisku. Donja dobna granica je 16, a gornja 29 godina. Svi van ovih dobnih granica mogu sudjelovati jedino uz preporuku župnika i u dogovoru s Povjerenstvom za pastoral mladih pojedine(nad)biskupije. Prijave mladih za SHKM Sisak 2012. odvijat će se isključivo preko župnih ureda koji će ih proslijediti Uredu za pastoral mladih pojedinih (nad)biskupija. Pojedinačne prijave nisu moguće. Prijave na područjima pojedinih (nad)biskupija započet će prema dogovoru župa i Ureda za pastoral mladih te biskupije, a trajat će najkasnije do 1. travnja.
Prijave za mlade iz svijeta i Hrvatskih katoličkih misija ići će preko tajništva Organizacijskog odbora SHKM Sisak 2012. Započinju 1. veljače i traju do 1. travnja. Svi mladi, odnosno predstavnici Hrvatski katoličkih misija koji planiraju doći u Sisak mogu se javiti tajništvu Organizacijskog odbora na e-mail adresu prijave@mladisb.hr, kako bi im mogle biti proslijeđene daljnje upute. Obrazac za prijavu te okvirni program Susreta može se pronaći na mrežnim stranicama Ureda za pastoral mladih Sisačke biskupije (www.mladisb.hr). (ika/bitno.net)