Akcija

U župi Marije Pomoćnice Kršćana na Kmanu Udruga salezijanaca suradnika pokrenula je zanimljiv projekt pod nazivom “Kombi jedan svima vrijedan”.

Ideju su pokrenuli mladi, a početak realizacije krenuo je s blagdanom sv. Ivana Bosca 31. siječnja 2012. i traje do 31. siječnja 2013.

Akcija traje kroz cijelu godinu i to putem telefonskog broja 060/800-440. Završetak same akcije je na stogodišnjicu dolaska prvih salezijanaca u Hrvatsku (1913).

S obzirom na to da je u župi glavna zadaća briga za mlade (u njoj su prisutne mnogobrojne skupine: glazbeni sastavi, ministranti, animatori, molitvene zajednice, suradnici), neizostavna je potreba za jednim ovakvim prijevoznim sredstvom, kažu salezijanci s Kmana i za kraj poručuju: „Na mladima svijet ostaje, budimo im uporišna točka i pomozimo!“

Neovisno o gore navedenom tel. broju, svi oni koji su voljni i imaju priliku sudjelovati u akciji te poznaju ljude, organizacije i tvrtke koji mogu pomoći svojim donacijama, mogu se javiti na kontakt broj 098/945-2776 (Darko).

Bitno.net