PRIPREMA ZA 'HOD ZA ŽIVOT'

Uključi se u ‘Tjedan za Život’ i sudjeluj u bogatom programu

U organizaciji Udruge Hrvatska za Život, pod kojom djeluje Inicijativa 40 dana za život – Hrvatska, i ove godine u Zagrebu organizira se “Tjedan za Život”!

tjedan za život

Foto: Shutterstock.com

Program je sljedeći:

10., 11. i 12. svibnja od 18:00 sati održat će se trodnevnica uoči 100. obljetnice blagdana Gospe Fatimske kod sestara klarisa u Zagrebu, Kvaternikova ulica 167. U petak, 12. svibnja, u sklopu trodnevnice bit će svečano krunjenje Gospina kipa koji je tijekom korizmene kampanje Inicijative obišao mjesta bdjenja u Hrvatskoj.

17. svibnja u 18:00 sati

Tekst nastavlja ispod oglasa

LUTKARSKA PREDSTAVA “Dobri pastir” i premijera filma “Cressendo” (mjesto: dvorana svetog Franje, župa svetog Antuna Padovanskog, Sveti Duh 31). Lutkarska predstava je posebno namijenjena djeci, tako da posebno pozivamo roditelje s djecom da dođu taj dan!

19. svibnja u 19:00 sati

TRIBINA “Štetnost kontracepcije” održat će predavač dr. Antun Lisec, a mjesto održavanja je Tribina grada Zagreba, Kaptol 27.

22. svibnja u 19:00 sati

OKRUGLI STOL “Zlostavljana i obezvrijeđena“ također će se održati u Tribini grada Zagreba, Kaptol 27, s pro-life i pro-choice udrugama.

I ovogodišnji „Tjedan za Život“ organiziramo uoči i nakon Hoda za Život, koji kao Udruga podržavamo i pozivamo sve koji podupiru Život da se pridruže na ovom Hodu 20. svibnja u 10 sati u Zagrebu i u Splitu. Pridružite se i velikoj molitvenoj devetnici na Kamenitim vratima ili u svojim kućama, koja počinje od četvrtka, za uspjeh ovogodišnjeg Hoda za Život.

Pozovite svoje prijatelje, poznanike, obitelj – pridružite nam se u proslavi 100. obljetnice ukazanja Gospe Fatimske te na svim drugim događajima!

Organizacijski tim 40 dana za život – Hrvatska i Udruga Hrvatska za Život | Bitno.net


Podržite naš rad članstvom u Klubu prijatelja! Saznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 11. svibnja 2017.

Možda vam se svidi