Kupnjom narukvice i knjižice s molitvama i vi činite dobro djelo u duhu Majke Terezije jer pomažete rad zadruge Pontes Salutis koja pomaže štićenicima Cenacola pronaći posao

majka terezija slika

Proglašenje svetom Majke Terezije 4. rujna u Rimu događaj je od iznimnog značaja za Katoličku Crkvu, jer je ona svojim služenjem siromašnima, bolesnima, siročadi i umirućima, onima na rubu društva i egzistencije postala simbolom vidljive Kristove ljubavi i milosrđa u ovome svijetu.

Zadruga Pontes Salutis – Mostovi spasa tom je prigodom izradila posebnu narukvicu s likom Majke Tereziju. Uz narukvicu se nalazi i knjižica sa svetičinim djelima i likom, molitvama i mislima, u kojima svatko može pronaći svakodnevno nadahnuće za nesebično pomaganje bližnjima, izgradnji vlastite osobnosti i bliskosti s Bogom.

Narukvica s likom Majke Terezije u malenom srcu i knjižica s molitvama izlaze uz Večernji list, naš najčitaniji dnevni list, i u prodaji su od 31. kolovoza za svega 19,90 kuna.

Kupnjom narukvice i knjižice s molitvama i vi činite dobro djelo u duhu Majke Terezije jer pomažete rad zadruge Pontes Salutis, koju je pokrenula skupina članova i prijatelja Zajednice Cenacolo s ciljem pružanja konkretne potpore mladima koji nailaze na poteškoće pri zapošljavanju, a pogotovo onima koji su u podređenom položaju na tržištu rada. U ovu skupinu spada i velik broj mladih koji su završili uspješno put u Zajednici Cenacolo i uz pomoć Zadruge ulaze u proces resocijalizacije i povratka u normalni društveni život.

Više o radu udruge Pontes Salutis možete saznati na linku ovdje.

Bitno.net