ZNAK POSEBNE ZAHVALE

Najavljujemo: Sveta misa za članove Kluba prijatelja u Zagrebu

Znak posebne zahvale za sve vas koji podupirete naš portal

Foto: Shutterstock.com

Dragi čitatelji, kao što vam je poznato portal Bitno.net 2015. godine pokrenuo je Klub prijatelja portala Bitno.net. On je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju portal Bitno.net i žele svojim članstvom podržati njegov rad. Osim što smo za sve one koji se priključe Klubu osigurali posebne pogodnosti za proizvode i usluge poduzeća koja nam pružaju podršku, jednom mjesečno za vas i vaše nakane slavi se i sveta misa kao znak posebne zahvale za vašu podršku.

Sveta misa za idući mjesec bit će slavljena u četvrtak 14. veljače u 19 sati u crkvi Svete Mati Slobode u Zagrebu. Svetu misu predvodit će don Damir Stojić, studentski kapelan.

Zahvaljujemo don Damiru što će slaviti svetu misu na našu nakanu i želimo da njega i njegovo djelovanje prati Božji blagoslov!

Potičemo vas da se pridružite Klubu prijatelja (ako već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Pridružiti se možete ovdje!

Vaš Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 12. veljače 2019.

Možda vam se svidi