Dragi čitatelji, kao što vam je poznato, portal Bitno.net 2015. godine pokrenuo je Klub prijatelja portala Bitno.net. On je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju portal Bitno.net i žele svojim članstvom financijski podržavati njegov rad. Osim što smo za sve one koji se priključe Klubu osigurali posebne pogodnosti za proizvode i usluge poduzeća koja nam pružaju podršku, jednom mjesečno za vas i vaše nakane slavi se i sveta misa kao znak posebne zahvale za vašu podršku.

Sveta misa za ovaj mjesec bit će slavljena u nedjelju 25. lipnja u 10 sati u crkvi Blažene Djevice Marije Kraljice Apostola u Zaprešiću. Svetu misu predvodit će župnik p. Vinko Sudar.

P. Vinko Sudar rođen je 1982. godine u Ivankovu kraj Vinkovaca kao deveto od dvanaestoro djece. Pohađajući Nadbiskupsku klasičnu gimnaziju kao sjemeništarac Đakovačke i srijemske biskupije, javila mu se želja za redovništvom, te je tako 2000. godine ušao u novicijat palotinaca u Vinkovcima gdje je i položio svoje prve zavjete. Pohađao je studij filozofije na Filozofsko-teološkom institutu Družbe Isusove od 2001. do 2003. godine. Studij teologije je započeo na palotinskoj Visokoj teološkoj školi u Vallendaru, Njemačka, a završio 2007. godine u Zagrebu na Filozofsko-teološkome institutu Družbe Isusove. Na jesen 2009. godine odlazi na postdiplomski studij iz psihologije i duhovnosti na Papinsko sveučilište Gregoriana u Rimu na kojem 2011. godine i postaje magistar znanosti. Na jesen iste godine dolazi u Zaprešić gdje odlukom kardinala Josipa Bozanića, nadbiskupa zagrebačkog, 4. prosinca 2011., postaje župnik.

Zahvaljujemo p. Vinku Sudaru što će slaviti svetu misu na našu nakanu!

Potičemo Vas da se pridružite Klubu prijatelja (ako već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net mogu postati svi oni koji čitaju i cijene portal Bitno.net i koje žele podupirati rad portala sukladno svojim mogućnostima, a u minimalnom mjesečnom iznosu od 8 kn, odnosno godišnjem iznosu od 96 kn. Članstvo možete otkazati u svakom trenutku, bez ikakvog obrazloženja. Više informacija o Klubu i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati OVDJE.

Pridružiti se možete NA LINKU!

Bitno.net