ZNAK POSEBNE ZAHVALE

Najavljujemo: Sveta misa za članove Kluba prijatelja u Sarajevu

Znak posebne zahvale za sve vas koji podupirete naš portal

Foto: karmel-sarajevo.com

Dragi čitatelji, kao što vam je poznato, portal Bitno.net 2015. godine pokrenuo je Klub prijatelja portala Bitno.net. On je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju portal Bitno.net i žele svojim članstvom financijski podržavati njegov rad. Osim što smo za sve one koji se priključe Klubu osigurali posebne pogodnosti za proizvode i usluge poduzeća koja nam pružaju podršku, jednom mjesečno za vas i vaše nakane slavi se i sveta misa kao znak posebne zahvale za vašu podršku.

Sveta misa za ovaj mjesec bit će slavljena u nedjelju 21. siječnja u 8 sati u samostanu Bezgrešne Kraljice Karmela u Sarajevu. Svetu misu predvodit će karmelićanin o. Zlatko Pletikosić.

Više o samostanu Bezgrešne Kraljice Karmela možete pročitati na ovom linku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potičemo Vas da se pridružite Klubu prijatelja (ako već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu portala. Članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net mogu postati svi oni koji čitaju i cijene portal Bitno.net i koje žele podupirati rad portala sukladno svojim mogućnostima, a u minimalnom mjesečnom iznosu od 8 kn, odnosno godišnjem iznosu od 96 kn. Članstvo možete otkazati u svakom trenutku, bez ikakvog obrazloženja. Više informacija o Klubu i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati OVDJE.

Pridružiti se možete NA LINKU!

Bitno.net

Objavljeno: 20. siječnja 2018.

Možda vam se svidi