Vjerojatno nema bolje prigode za duhovnu obnovu nego što je vrijeme oko svetkovine Pedesetnice ili Duhova. Tada ćemo proslaviti onaj događaj silaska Duha Svetoga nad učenike, pedeset dana nakon Isusova uskrsnuća. Prva Crkva osobito je doživjela ovaj događaj kao znak Božje prisutnost, ali i kao poticaj na snažnije djelovanje, posebno u naviještanju evanđelja svim ljudima.

Ovim duhovskim e-duhovnim vježbama obraćamo se svima jer u svakome Božji Duh može potaknuti promjenu i svakome može dati snagu i poticaj. Kroz duhovne vježbe vodit će vas drevna posljednica Duhu Svetome – Dođi, Duše presveti. Po jedna od njezinih deset strofa obilježit će svaki dan na ovom putovanju do Duhova, a okosnica razmatranja bit će svetopisamski tekstovi. Voditelj ovih e-duhovnih vježbi bit će fra Darko Tepert.

Prijaviti se možeš u razdoblju od 17. do 23. svibnja. Prvo, uvodno pismo dobit ćeš 24. svibnja, a e-duhovne vježbe započet će na svetkovinu Uzašašća Gospodinova, 25. svibnja, i trajat će deset dana, do Duhova.

Prijaviti se možeš na linku OVDJE.

Eduhovnevjezbe.hr | Bitno.net