Depaul Hrvatska, karitativna organizacija pod zaštitom svetog Vinka Paulskog, poziva na Donacijsku večeru. Poziv prenosimo u cijelosti:

Radost nam i čast pozvati Vas na Donacijsku večeru za prikupljanje sredstava za djelovanje Depaul Hrvatske koja će se održati u Hotelu Sheraton (Ul. kneza Borne 2, Zagreb), 19. listopada 2022., s početkom u 19:00 sati. Ovo je druga po redu Donacijska večera Depaul Hrvatske, koja se održava nakon još jednog trogodišta našeg sustavnog djelovanja s beskućnicima i osobama u riziku beskućništva.

Tko smo?

  • Jedina smo organizacija u Hrvatskoj usmjerena isključivo beskućnicima
  • Primjenom principa sustavne promjene cilj nam je beskućništvo radikalno smanjiti i prevenirati
  • Svojim programima, usmjerenim cjelovitoj pomoći, obuhvatimo više od 250 osoba godišnje

Naša vizija je društvo u kojem će svatko imati mjesto kojeg će nazvati dom i biti dio svoje zajednice. Ovu viziju ostvarujemo stručno, organizirano i u suradnji, postavljajući kao prioritet one koji su najzapušteniji.

Sredstva prikupljena putem Donacijske večere bit će usmjerena na daljnji razvoj Depaul Hrvatske, osobito širenjem u druge dijelove Hrvatske. Iznos pojedinačne donacijske karte je 1.000,00 kn, a uplatu je potrebno izvršiti na račun Depaul Hrvatske (IBAN: HR4424020061100806646) s opisom plaćanja “donacija – večera”.Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem e-pošte: info@depaul.hr U nadi da ćete nas svojim sudjelovanjem podržati, s radošću Vas očekujemo!

s. Veronika Mila Popić, predsjednica

i članovi Skupštine Depaul Hrvatske: Franjo Bušić, Andrej Grubišić, o. Dario Grbac, Neven Kapitan, Igor Rožić i s. M. Blanka Vrdoljak.