Prvi put sve zajednice i svi pjevački zborovi koji djeluju u ovoj zagrebačkoj župi udružili su se u cilju prikupljanja prihoda za Župni Caritas i Pučku kuhinju sv. Josipa. Pod nazivom „Da svi budu jedno za Božić“ sve zajednice će na ovom sajmu sudjelovati zajedno kao župna obitelj te time pokazati što su naučili u Godini milosrđa i Godini obitelji koju Župa sv. Josipa intenzivno živi pod geslom „Milosrđe Božje – snaga obitelji”.

Sajam će biti otvoren od 8.30 do 20 sati, a uključuje tradicionalnu prodajnu izložbu Župnog Caritasa na kojoj će se moći nabaviti odjevni predmeti i razne kućanske potrepštine. Ostale župne zajednice predstavit će se svojim proizvodima i rukotvorinama kao što su razni božićni ukrasi i figurice, unikatni predmeti s božićnim motivima, unikatne božićne čestitke, nakit i drugo. U raznovrsnoj ponudi moći će se izabrati i kvalitetna knjiga s područja duhovne ili teološke tematike. Također, posjetitelji sajma moći će se zasladiti na štandu s fritulama i palačinkama te okrijepiti uz čaj, kuhano vino i neizostavne božićne kolače. Uz ugodnu atmosferu i posebno, za te dane, ukrašeno dvorište, vjerujemo da će svatko pronaći nešto za sebe.

Sajam će svojim programom i izvedbom adventskih pjesama upotpuniti i nastup svih zborova koji djeluju pri župi: zbor Izvor, zbor mladih Sjaj, Mješoviti zbor, Dječji zbor i Zbor gospođa, a priključit će im se i Tamburaški orkestar sv. Josipa kao i mladi članovi Neokatekumenskog puta.

“Posebno ponosni na zajedništvo župne obitelji koje nas snaži onoliko koliko dopustimo da milosrđe raste u nama, pozivamo Vas da nas posjetite tijekom ovih dvaju sajmenih dana koja ćemo završiti u nedjelju Euharistijskim klanjanjem kako bismo zahvalili Gospodinu na daru našega župnog zajedništva”, poručuju iz Sv. Josipa.

Bitno.net