NA GODINU SV. JOSIPA

6. karmelski križni put za mlade ‘S Karmela na Golgotu’

Ovogodišnje geslo Križnog puta povezano je sa sv. Josipom – „Da po tvom primjeru sveto živimo”.

Foto: Elvir Tabaković

Šesti u nizu Karmelski križni put za mlade „S Karmela na Golgotu” održat će se u Hrvatskom Leskovcu u nedjelju 25. veljače, a predvodit će ga o. Stjepan Vidak, OCD. Budući da je ova godina proglašena Godinom svetog Josipa na području Zagrebačke nadbiskupije, ovogodišnje geslo povezano je sa sv. Josipom – „Da po tvom primjeru sveto živimo”.

U 15.45 sati je okupljanje u kapeli samostana, a pobožnost počinje u 16 sati u Getsemaniju na otvorenom. U slučaju kiše križni put će se održati u kapeli.

Pobožnost će glazbeno obogatiti evangelizacijska skupina mladih „Duhovni kutak” i VIS Karmel. U pripremi križnoga puta i animaciji sudjeluju Mladi iz svetišta sv. Josipa u Karlovcu, zbor mladih Allegro, mladi Karmela BSI Strmec i Hrvatski Leskovac, mladi Remete, karmelski bogoslovi, postulantice, novakinje i sestre juniorke Karmela BSI, mladi iz Kuće sv. Josipa (dom za nezbrinutu djecu), ekipa iz inicijative 40 dana za život, zajednica Srce Isusovo, mladi župe Bistra, krizmanici župe sv. Ivan Nepomuk i evangelizacijska skupina mladih Duhovni kutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do samostana karmelićanki BSI u Hrvatskom Leskovcu može se doći vlakom (Zagreb – Hrvatski Leskovac) koji kreće u 15.35 sati ili autobusom koji sa Savskog mosta polazi u 15.15 sati (linija 132), silazi se kod Kleti Cinkuš.

Bitno.net

 


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 16. veljače 2018.

Možda vam se svidi