46. obiteljska ljetna škola održava se u prostorijama Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, Jordanovac 110, od 24. do 26. kolovoza 2017.

Ovogodišnja škola, s temom Vrijeme za obitelj, nudi program koji može pomoći obitelji da se otkrije kao najbolje mjesto gdje čovjek najkorisnije provodi vrijeme – darivajući ga svojim najbližima i tako izgrađujući i sebe. Tko misli da nema dovoljno vremena, neka dođe da ga nađe, a tko ne zna što bi s njime, neka nauči kako ga iskoristiti!

Tiskani program Škole bit će dostupan od početka kolovoza na porti  u Palmotićevoj 31, kao i u katoličkim knjižarama na Kaptolu. Program će biti vidljiv i na internetskim stranicama Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu (www.ffdi.unizg.hr) te na stranicama Izvještajne katoličke agencije (IKA).

Kao i proteklih godina, organizirano je čuvanje i animacija djece kao i rad s mladima. Zbog ograničenih mogućnosti smještaja za sudionike izvan Zagreba potrebno je prijaviti se, a molimo roditelje da sa sobom povedu samo onu djecu koju ne mogu nikomu povjeriti.

Participacija u troškovima punog pansiona za odraslu osobu (smještaj u gradu) vrlo je povoljna kao i do sada. Predškolska djeca ne plaćaju participaciju.

Predbilježbe i eventualna pitanja prima gđa mr. sc. Verona Sučić (098/475- 301; e-mail: sucicv@gljz.hr) ili iznimno p. Nikola Stanković (098/ 38 40 30; e-mail: snikola@ffdi.hr). Program se može pratiti i djelomično. Ulaz u predavaonicu je slobodan!