Pustinja u kojoj je spot sniman odiše biblijskim ugođajem i u smirenom ambijentu poziva nas u molitveni susret. Pjesma je na aramejskom jeziku već objavljena 2021. godine na albumu Moja Hridino i polučila je veliki interes publike diljem svijeta stoga joj je, kako sam kantautor kaže, bilo važno dodijeliti i kvalitetan videospot.

Ono što posebno karakterizira sam nastanak pjesme jest i činjenica da je kao plod molitve snimljena u trenutku kada je i komponirana. Kantautor je ostavio prvotnu i jedinu snimku ove pjesme zabilježenu te je kao takvu imamo priliku i slušati.

Više o pjesmi i spotu govori kantautor Stijepo Gleđ Markos: “Pjesma ‘Oče naš’ je nastala u molitvi i bilo mi je jako važno da se taj molitveni ugođaj zadrži na videospotu. Zato se izvrsno uklopio ovaj pustinjski ambijent koji odiše mirom. Oče naš je Gospodnja molitva koju nas je naučio sam Isus Krist i ona traži sabranost, mir.

Na umjetnički način u spotu se priča o ljudskom životu, traganju za Bogom i vlastitom hodu kroz pustinju. Noseći svoj križ čovjek hoda već utabanim stopama Isusa Krista i sami pogled na Isusov križ postaje oslobađajući jer mu pomaže u nošenju vlastitog križa. Susret je to čovjeka i Boga. Zajednički hod prema nebu i uskrsnuću.”

Stijepo Gleđ Markos svoj autentični glazbeni izričaj na duhovnoj glazbenoj sceni upotpunjuje jedinstvenim videospotovima koji dodatno intrigiraju gledatelje. Svaki novi spot djeluje kao nastavak prijašnjeg, s nekom novom pričom ali istom porukom tako da gledatelji već s nestrpljenjem iščekuju nove videouratke. Iza ovih sjajnih videospotova stoji dobro uigrana ekipa s kojom kantautor surađuje: Mišo Sorić, Unique Films Dubrovnik u videoprodukciji i Niki Radičević koji potpisuje snimke iz zraka. Spot je rađen u režiji Stijepa Gleđ Markosa i izvršnoj produkciji Aria Artis.

Novim videospotom za pjesmu „Oče naš“ kantautor ujedno najavljuje i novi album koji bi trebao biti objavljen ove godine, a na kojem će se naći i ova pjesma kao bonus skladba.

Kako je to biti u pustinji i moliti Oče naš na jeziku kojem nas je sam Isus učio pogledajte u videu.

Svjedočanstvo ovog iznimnog dubrovačkog kantautora možete pročitati OVDJE.