Amorose su vokalno – instrumentalni sastav triju glazbenica, osnovan 2015. godine,  sa željom da prenose Radosnu vijest i slave Gospodina kroz kršćansku duhovnu glazbu. Od 2017. godine jedan su od slavljeničkih bendova u zajednici za promicanje kršćanskihVrednota usmjerenoj prema katoličkoj karizmatskoj duhovnosti “Kristofori”.

Iva Smojver (violina), Martina Pustički (viola) i Mateja Bunčić (klavir) glazbom se bave od najranijih dana, diplomirale su na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a danas uz brojne nastupe radei kao profesorice u glazbenim školama.

Pjesma “Ustani i hodaj” njihova je nova i druga po redu autorska pjesma, inspirirana Psalmom 119  i osobnim iskustvom vjere. Iako se može reći da je uskrsne tematike, pjesmagovori o Isusu koji nas je toliko ljubio da je otkupio sve naše grijehe, kako bi ustali, hodali islijedili ga svaki dan na našem putu prema Vječnosti.

Kao i za prvu autorsku pjesmu “Predivan si, Gospodine” , glazbu i tekst potpisuju MatejaBu nčić i Iva Smojver, a aranžman potpisuje Ivan Škunca. U pjesmi gostuju i izvrsni kolegeglazbenici – Vanda Janković, Dario Sabo, Mario Klarić.

Video je snimljen u  Sound Station studiju i u crkvi Sv. Mati Slobode na Jarunu, a njegov jeautor Josip Ninković.

Neka Vam pjesma svima bude na blagoslov!

Bitno.net