cobus

Bend Cobus je kršćanski rock bend iz Zagreba koji djeluje dvije godine. Sastoji se od tri člana: Fran Reizl (vokal i gitara), Hrvoje Magdić (bubnjar) i Kristijan Lujić (bass gitara).

Novi singl ’Tiha Revolucija’ objavljen je 2. studenog i predstavljen u Župi sv. Josipa na Trešnjevci povodom završetka jesenske inicijative ‘40 dana za život – Hrvatska’.

Pjesma je nastala kao potpora svima onima koji su provodili vrijeme pred bolnicama u Hrvatskoj. Pojedinci koji su svojim tihim bdijenjem i konstantnim molitvama predvodili tzv. ‘Tihu Revoluciju’ bili su glavna inspiracija u pisanju ove pjesme. Ona je poziv i drugima na sudjelovanje u nadolazećoj sezoni inicijative.

Pjesmu ‘Tiha Revolucija’ možete poslušati ovdje:

Početkom ove godine izdali su svoju prvu pro-life pjesmu ‘Anđeli svijeta’. U njoj progovaraju o onom najvažnijem – životu i pravu na život.

Pjesmu možete poslušati ovdje:

Za nekoliko tjedana, povodom druge obljetnice osnutka benda,objavit će i svoj prvi video spot u sklopu promocije novog singla. Također, planiraju sudjelovati na festivalima duhovne glazbe diljem Lijepe Naše.

Bitno.net