Prije dvije godine molitvena zajednica Božja pobjeda počela je objavljivati serijal spotova Pjesme sa susreta.

„Za nas je to jako važan projekt u kojemu okupljamo i članove naših kućnih molitvenih zajednica. Oni uz slavljeničku službu zajednice sudjeluju u snimanju ovog projekta. Kroz Pjesme sa susreta gradimo dublje zajedništvo s članovima kućnih molitvenih zajednica, ali isto tako i omogućavamo svakome da osjeti dašak atmosfere s naših otvorenih susreta četvrtkom.“ – navodi Petar Buljan, voditelj slavljenja molitvene zajednice Božja pobjeda.

Slušajući Pjesme sa susreta imat ćete priliku čuti slavljenje tridesetak ljudi okupljenih u intimnijem okruženju, a opet uz vrhunski sound. Neke Pjesme sa susreta su autorske, a neke su preuzete od drugih izvođača. Svima im je zajedničko to da ih Božja pobjeda često i rado izvodi na svojim susretima.

prvom nizu pjesama sa susreta koji je objavljen tijekom 2020. godine mogli ste pronaći pet pjesama, a novi serijal Pjesme sa susreta tek je započeo i možete ga pratiti na YouTube kanalu zajednice Božja pobjeda. Prva pjesma u novome serijalu jedna je od najčešćih koja se izvodi na susretima zajednice Božja pobjeda – Ništa osim Krvi. Poslušajte i slavite Gospodina uz Božju pobjedu.