Organizator koncerta mega grupe suvremene kršćanske glazbe Hillsong UNITED u pulskoj Areni Bono Records najavljuje udarnu vijest!

Uz australsku skupinu i vodeće kršćanske glazbenike iz Hrvatske i regije, na koncertu će se pridružiti i skladatelj pjesme “Gospode, trebam te (Lord, I need you)” Matt Maher, kanađanin s prebivalištem u Americi, čime ovaj događaj dobiva interkontinentalnu dimenziju.

Nema ozbiljnijeg izvođača sa scene popularne duhovne glazbe koji ‘Lord, I need you’ ne uvrštava u svoj repertoar na oduševljenje slušatelja. Osim ljepote teksta i melodije, zasigurno je popularnosti pomogla činjenica što ju je Matt Maher izveo na Svjetskom danu mladih pred oko 4 milijuna ljudi u Riu u Brazilu 2013. godine.

U verziji na hrvatskom jeziku ta pjesma ima preko 8 milijuna pogleda na različitim kanalima.

Kako nam je u kratko razgovoru pojasnio Andrej Grozdanov, priznati instrumentalist i izvođač duhovne glazbe u Hrvatskoj, ali i osnivač Bono Recordsa koji stoji iza organizacije spektakla u Areni, Maher će u sklopu koncerta odsvirati kratki blok s nekoliko svojih pjesama.

“Matt Maher već je i ranije bio na turneji s Tayom, pjevačicom iz Hillsong Uniteda, i vizija zajedništva koju želimo postići nije mu strana”, poručio je Grozdanov, dodavši kako su dogovor oko nastupa postigli tijekom proteklog tjedna.

“Inače, sami pregovori s gradom Pulom i Hillsongom trajali su četiri mjeseca, i drago mi je da će se jedan od devet koncerata njihove europske turneje održati u Hrvatskoj dok ih jedna Italija, Španjolska i Francuska neće vidjeti”, zaključio je Grozdanov.

Dodajmo i kako će im se na pozornici pridružiti vodeća europska i regionalna glazbena imena žanra kao što su Nico Battaglia (IT), Noel Richards (UK), Ivana i Marija Husar (HR), Bruno Krajcar (HR), Emanuel (HR), Andrej Grozdanov (HR), Zbor Mihovil (HR), Svetnik i Utrip Kraljestva (SLO), Darijo Šehić (SRB) uz gošću Ninu Badrić (HR).

Ulaznice po cijeni od 25 EUR za stajanje i 35 EUR za sjedenje mogu se kupiti u prodajnom sustavu EVENTIM, preko interneta ili na prodajnim mjestima
poslovnica Tisak Medija, benziske postaje Petrol, Exclusive Change mjenjačnicama, te CD shopovima Dallas i Aquarius.

Sve dodatne informacije o spektaklu u pulskoj Areni možete pratiti putem Facebook i Instagram stranica Bono Recordsa.