Ivan Puljić poznati je interpretator duhovnih pjesama. Bilo da ste sudjelovali na seminarima Vlč. Zlatka Sudca gdje ste ga mogli slušati uz njegovu gitaru, ili znate neke od pjesama kao što su “Oči u oči”, “U tišini hrama”, “Samo nebo zna”, ili brojne duete s velikanima poput Olivera Dragojevića, Željka Bebeka, Thompsona i Maje Blagdan, uvijek ste u njegovim pjesmama mogli pronaći dušu, smiraj i iskrenu vjeru u Boga. 

Dok za ljubav srce prosi” najavni je singl albuma “Krila moja Kristu brode” za koji je Ivan skladao dvanaest novih prelijepih duhovnih pjesama na stihove Brune Vučkovića, a sve pod aranžerskom i producentskom palicom Ivanova dugogodišnjeg suradnika Branimira Mihaljevića.

Spot za pjesmu “Dok za ljubav srce prosi”, koji je najavni singl novog albuma, sniman je u režiji Sandre Mihaljević u Zagrebu te u prostorima crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije koja se nalazi u sklopu franjevačkog samostana u Jastrebarskom, a pojedini su kadrovi snimljeni ispred križa “Nevinoj patnji hrvatskih žrtava svih ratova” – rad Ivanova velikog prijatelja vlč. Zlatka Sudca.

Spot i pjesma na slikovit način opisuju Ivanovu posvetu života Bogu i istinskim vrijednostima kroz riječi … i doziva glase moje, u pjesmama hvale Bogu, pomiču se stope moje, dalje, više, hoću, mogu… i tako kroz snažnu poruku ne samo vjernicima, već svim ljudima dobre volje daje misli koje nam svima u ovim trenucima itekako trebaju.

Novi album izlazi na kraju godine u kojoj je Ivan dobio i veliko priznanje za pjesmu godine po izboru slušatelja Radija Mir iz Međugorja za pjesmu “Glasnik velikoga Kralja” koju je snimio u duetu s proslavljenim zborom Emanuel. 

Novi album “Krila moja Kristu brode” dostupan je u izdanju Croatia Recordsa preko svih streaming servisa (Spotify, iTunes, Deezer…) te u svim boljim prodavaonicama CD-a.