Uoči blagdana Tijelova, Grupa Oton iz Pule predstavlja svoju autorsku pjesmu „Darovi ljubavi“ koja prikazuje i veliča svaki primljeni dar od Boga, a nadasve sv. Euharistiju.

Autorica glazbe i teksta je Ana Čuić Tanković, voditeljica grupe Oton od samih početaka njenog djelovanja kada su, prije više od 16 godina, počeli glazbeno slaviti sv. Mise, klanjanja i duhovne obnove u crkvi sv. Franje u Puli. Upravo je u toj ustrajnosti i vjernoj službi nastala i inspiracija za pjesmu za pretvorbu i prikazanje, a koja će odisati novim glazbenim izričajem koji je blizak mladima. Aranžman, koji potpisuje Saša Miočić, orkestracijom i vrhunskom produkcijom podario je novi čar pjesmi koju Otonovci često sviraju za prikazanje.

Solistice su Manuela Hichri (sjećate se simpatičnih zaruka kod fra Brčine na sv. Duhu? E to je ona!) i Dijana Marić Odobašić. Obje su svoje darovane talente stavile na raspolaganje Bogu kako bi ga pjesmom svim srcem slavile.

Spot je snimljen u ožujku 2021. na lokacijama u Puli, u crkvi sv. Franje te uz more, na Verudeli i Saccorgiani. Želja je bila prikazati ljepotu svega stvorenog, veliki dar života i djece te to ujediniti u ovoj pjesmi.

Uz fra Đura Vuradina, dugodišnjeg duhovnika i velike potpore Grupe Oton, u spotu sudjeluju Veronika, Leopold, Augustin i Dominik Tanković.

Foto: Nova Eva

Grupa imenom odaje čast bl. Otonu, čiji se posmrtni ostaci nalaze u Crkvi sv. Franje u Puli, gdje pjevaju i sviraju. Grupa Oton je sastavljena od više akademskih glazbenika i zaljubljenika u Boga i glazbu, a nastupili su na mnogim koncertima, događajima i svečanostima. Posebno su zapaženi s pjesmama „Sveti i presveti“ te „Uskrs u srcu“ na Uskrs festu 2018. i 2019. godine.

Velika im je želja ostvariti svoj prvi nosač zvuka sa svim autorskim pjesmama za Misno slavlje za mlade. Podržite ih u tomu i pratite ih na Facebooku i Instagramu!