Nakon pet godina služenja u slavljeničkom timu u DUHOS-u i tri godine služenja u Domu molitve Osijek, Matej Galić se formirao u samostalnog voditelja slavljenja, glazbenika i autora duhovne glazbe.

Formirao je slavljenički tim (bend) koji i dalje njeguje karizmatsku duhovnost i djeluje kao mala molitvena zajednica. Organizacijom večeri slavljenja, animiranjem misnih slavlja i duhovnih obnova te koncerata duhovne glazbe želja im je doprinijeti i služiti Crkvi.

Dom molitve Osijek bila je zajednica ekumenskog karaktera, imala je poslanje izvan Crkve… Mladi Osječani osjetili su poziv da svoje glavno poslanje i djelovanje “vrate” unutar Katoličke Crkve, stoga su krenuli sa svojim glazbenim animiranjem u donjogradskoj kapelici župe Preslavnog Imena Marijina u Osijeku gdje je neprestano izložen Presveti oltarski sakrament. Pjesma koju predstavljaju upravo je tako i nastala.

Ova pjesma obožavanja nastala je u adoracijskom prebivanju pred Gospodinom, kroz karizmatsku duhovnost. Glazbu i tekst potpisuje sam Matej Galić. Producent je Grgur Sesar, dionice električne gitare odsvirao je Petar Buljan, a bubnjeve Jerko Abičić.

Za spot je odgovoran studio Metanoya iz Osijeka. Pogledajte video!

Bitno.net