Isabella Pieri iz grada Alpine, u američkoj saveznoj državi Utah, imala je samo devet godina kada je ostala bez majke. Taj tužan trenutak dogodio se prije dvije godine. Djevojčica svoju majku pamti kao nježnu i dobru ženu koja je voljela druge ljude, prenosi Aleteia.

Njezinoj majci je prije sedam godina dijagnosticiran karcinom. Nakon majčine smrti djevojčica je naučila brinuti se sama o sebi. U nekim situacijama joj je posebno nedostajala majčina pomoć…

Budući da joj u kući nitko nije mogao pomoći oko frizure, njezin otac je predložio da se ošiša na kratko. Kosa joj je u međuvremenu narasla, pa su se ponovno vratili problemi s jutarnjom frizurom.

Međutim, Isabella je jednoga jutra došla na odličnu ideju. Vozačicu autobusa je zamolila da joj pomogne oko frizure, što se ubrzo pretvorilo u običaj. Naime, vozačica autobusa Tracy Dean od tada svakoga jutra djevojčici radi frizuru. “Pomislila sam… što da se radi o mojem djetetu?”, objašnjava Tracy za NBC News.

Tracy tvrdi kako ne vozi autobus samo zbog plaće, nego i zbog školaraca s kojima provodi jutra, razgovara i radi im lijepe frizure. Zbog toga se, kaže, osjeća posebno blagoslovljenom.

Bitno.net