Protekla, 2017. godina, bila je najuspješnija u povijesti našeg portala. Osim što smo učvrstili poziciju najčitanijeg i najrelevantnijeg katoličkog/religijskog medija u Hrvatskoj (i šire), svojim pričama i člancima postali smo sve citiraniji i prisutniji u tzv. mainstream medijima. Također ostvarili smo i porast čitanosti veći od 20% u odnosu na prošlu godinu te je 2017. stoga najčitanija godina otkad je Bitno.net započeo s radom. S ponosom možemo reći kako se neki od naših najčitanijih članaka mogu mjeriti s čitanošću na vodećim news portalima u Hrvatskoj.

1. Ovo je 12 prekrasnih biblijskih imena koja možete dati svojim djevojčicama

Tekst našeg Miodraga Vojvodića u kojem je naveo i opisao najljepša ženska imena iz Svetog pisma koja možete dati svojim kćerima. U potrazi za imenima ovaj članak ‘kliknuli’ ste 131 460 puta.

2. Velika devetnica sv. Josipu – molimo za zagovor Marijina zaručnika i zaštitnika Hrvatske

Više od sto tisuća ‘klikova’ (109 462) bilježi i Velika devetnica svetom Josipu koju smo molili svake srijede od 18. siječnja do 15. ožujka.

3. Blagoslivljate li svoju djecu? Evo zašto i kako biste to trebali raditi…

Foto: Wikimedia

U siječnju smo vam skrenuli pažnju i na važnost blagoslivljanja djece, što ste otvorili 84 458 puta.

4. Je li Sotona doista progovorio na videu iz Međugorja koji su prenijeli svi mediji?

Foto: screenshot Međugorje-info

Komentar našeg novinara Tina Krvavice o medijskom senzacionalizmu kod pisanja o vjerskim temama posjetili ste 83 378 puta.

5. Pogledajte ‘Zašto su došli vlakom’ i doživite kako bi to izgledala Hrvatska da u njoj nema pobačaja

Film našeg proslavljenog autora animiranih filmova, Joška Marušića, o pobačaju, ekskluzivno ste na našem portalu pogledali 73 798 puta. (Napomena: na linku, zbog isteka prava prenošenja, više ne možete pogledati spomenuti film, ali možete pročitati ekskluzivni intervju o filmu s autorom Joškom Marušićem kojeg je napravio naš novinar Goran Andrijanić).

6.  Svjedočanstvo majke nestalog tinejdžera: Roditelje upozoravaju na razne opasnosti za djecu, ali ne i na sotonističke sekte

Photo: Ivan Ivancic/HaloPix/PIXSELL

Svjedočanstvo majke Natana Mirkovića, tinejdžera kojem se nakon susreta sa sotonističkom sektom gubi svaki trag. Na njezino svjedočanstvo ‘kliknuli’ ste 69 260 puta.

7. Pernar kritizirao Crkvu pa dobio izvrstan odgovor

Foto: facebook

Izjava saborskog zastupnika Ivana Pernara o Crkvi na koju je odgovorio društveni komentator i fizičar Luka Popov. Ovu temu popratili ste 68 577 puta. (Napomena: s obzirom da je gospodin Popov u međuvremenu izbrisao stari Facebook profil, njegov odgovor Pernaru više nije dostupan).

8. Svjedočanstvo splitskog bračnog para: Zaljubio se u nju zbog bicikla, ona ga je ostavila zbog Dubaija, a ponovo ih je spojio Bog

hrvatsko nadzemlje svjedočanstvo splitskog bračnog para mijo i mare špar

Zanimljivo i duhovito svjedočanstvo splitskog bračnog para Špar, održano na susretu Hrvatskog nadzemlja, pogledali ste 67 230 puta.

9. Devetnica Gospi koja razvezuje čvorove

67 101 put kliknuli ste na ovu moćnu devetnicu…

10. Đavao je prodavao sve svoje alate: oholost, zavist, bludnost… Ali, jedan je cijenio najviše!

Za kraj ostala je najčitanija duhovna priča u 2017. godini koju ste pročitali 63 217 puta.

Čitajte nas i u idućoj godini!

Vaš Bitno.net