SAMO ISUS OZDRAVLJA

Na blagdan Nikole Tavelića Josip Blažević upozorava: Hrvatska je postala ‘eldorado’ raznih iscjelitelja

Sve veći broj Hrvata pada pod utjecaj iscjelitelja koji im ‘prodaju zdravlje’ navodeći ih na idolopoklonstvo, smatra Josip Blažević koji preko društvenih mreža poručuje: Nikola Tavelića se za ime Isusovo i života odrekao, a mi smo zbog zdravlja spremni odreći se Isusa!

iscjelitelji

Foto: Shutterstock.com

“Jučer je to bio marokanski iscjelitelj Meki Torabi, danas je to ruski iscjelitelj Maksim Osipov, sutra će to biti…?!
Ali, da se ne zaboravi, imamo mi i svoje čudotvorne “Brace” i “Seke”, koji nam čudotvornim “pogledom”, iz novčanika izvlače kune, iz duše Boga! Da pukneš od zdravlja!!!

Iscjeliteljske marionete na pozornici se izmjenjuju, ali je scenarij isti! Narode hrvatski, ne budi naivan! Tko je još ozdravio od neizlječive bolesti na nečiji pogled ili rukomaženje?! Ovo je čisto idolopoklonstvo koje iskušava tvoju vjeru. Mjeri tvoju naivnost!

Hrvatska je postala eldorado raznih iscjelitelja, pročulo se o našoj ne-vjeri, ne-cjelovitosti, pukotinama u zdravom razumu diljem svijeta, idolopoklonici nas dolaze “is-cijeliti”, učiniti “cijelima”, donose nam svoje bogove, svoje obmane!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se spominjemo sv. Nikole Tavelića, sveca koji se za ime Isusovo i života odrekao. A mi smo zbog zdravlja spremni odreći se Isusa! Pa, mi smo doista bolesni! Ali u glavu, srce… od bolesti koje iscjelitelji tek detektiraju, a Isus ozdravlja!

Sv. Nikola, moli za svoj Bogu nevjerni hrvatski narod!”

Josip Blažević | Bitno.net


Objavljeno: 14. studenoga 2018.

Možda vam se svidi