Ova šaljiva priča objavljena u obliku vijesti na portalu Njuz.net (specijaliziranom upravo za ovakve “vijesti”) je takve prirode da smo je jednostavno htjeli podijeliti s vama. Ako smo u šali pretjerali – primite ispriku, ako ste se i vi nasmijali – lajkajte i podijelite s drugima!

Dakle “vijest”  koju potpisuje Miroslav Vujović glasi ovako:

Lazar Markuša (43) iz Valjeva u Srbiji, iako ne vjeruje u Boga, greškom je na Veliki petak otvorio konzervu tunjevine i pojeo je kao da je u pitanju svaki drugi dan, piše Njuz, a prenosi Bitno.net. :)

Lazar, inače po zanimanju inženjer strojarstva, tek nakon što je sa suprugom doručkovao posnu hranu, shvatio je koji je danas dan, ali “tada je već bilo kasno”.

– Jutros sam ustao nešto kasnije nego obično jer je neradni dan, a žena je već napravila doručak pa sam po inerciji počeo jesti što i ona – prepričava za Njuz ovaj događaj Markuša.

– Tek kada sam pojeo tunjevinu koju mi je žena otvorila, na televiziji sam vidio nekakvu liturgiju i shvatio da je danas onaj kršćanski praznik. Srećom, pa sam u zamrzivaču pronašao svinjetinu koja je ostala od Nove godine. Plašim se što će mi kolege i prijatelji reći sutra kada saznaju da sam baš danas jeo posnu hranu – izjavio je Lazar.

– Kajem se zbog svog djela – kaže Lazar i dodaje da je malo nedostajalo da uz svinjetinu pojede i kuhani krumpir na vodi koji mu je žena servirala, ali da je u posljednjem trenutku uočio propust.

Nasmijati vas htio: Bitno.net