Želim živjeti, Nina Badrić, sestre Husar, Shorty, Emanuel, Alan Hržica, sestre Palić

Zvijezde hrvatske svjetovne i duhovne glazbe, Nina Badrić, sestre Ivana i Marija Husar, Alan Hržica, sestre Palić te Emanuel snimili su fantastičnu pjesmu ‘Želim živjeti’ koja progovara iz perspektive bebe koja se nalazi u majčinoj utrobi. Pjesma odiše radošću i nadom te poziva na prestanak abortusa ukazujući pritom na ljepotu života i pravo svakog djeteta da tu ljepotu i iskusi.

Pjesma, koja je sinoć imala premijeru na glazbenom TV kanalu CMC, u kratkom roku postala je hit. Tekst pjesme potpisuju Marija Sedej i Dalibor Bartulović, a aranžman Branimir Jovanovac i Domagoj Pavin iz popularnog duhovnog sastava Emanuel.

Svako dijete ima pravo na život! Bitno.net poziva na molitvu i post za nerođene i majke koje zbog straha i nesigurnosti žele pobaciti. Pružimo podršku majkama koje se boje i koje svoju djecu ne mogu uzdržavati. Majke dopustite vašoj djeci da vas zagrle i osvoje svojim osmijehom, nadom i ljubavlju.

Podržimo svi inicijativu 40 dana za život… Zaustavimo pobačaj u Hrvatskoj i ispunimo želju svakog djeteta koje radosno viče iz majčine utrobe: “Želim se roditi, želim govoriti; Želim se smijati i svijet osvojiti; Ja želim živjeti, kao i ljudi svi; Tebe zagrliti i voljeti.”

Bitno.net