U Samoboru će se 21. rujna održati koncert popularne duhovne glazbe „Neka se čuje do neba glas” na kojemu će nastupiti izvođači koji su surađivali s patrom za vrijeme njegova života

facebook

Udruga U Duhu s Kristom iz Samobora u suorganizaciji s Kućom susreta Tabor organizira veliki humanitarni koncert popularne duhovne glazbe „Neka se čuje do neba glas” u sjećanje na fra Zvjezdana Linića. Koncert će se održati u nedjelju 21. rujna u Sportskoj dvorani Samobor s početkom u 20 sati.

Na koncertu nastupaju izvođači koji su surađivali s patrom za vrijeme njegova života, a to su: Sanja Doležal, Davor Terzić, grupa Emanuel, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Daniela Morsan Sisgoreo, fra Ivan Matić i Dekanatski zbor Samobora.

Sve izvođače pratit će samoborski duhovni orkestar uživo, sastavljen od 13 vrhunskih glazbenika. Izvodit će se po dvije poznate pjesme koje se inače izvode na seminarima u Taboru, a cijeli koncert popratit će paterove poruke i kratki filmovi u obliku najava.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a dio prihoda od prodanih ulaznica namijenjen je jednoj višečlanoj obitelji iz Samobora za školovanje djece.