Hrvatski branitelj i zatočenik srbijanskih logora Stipo Mlinarić Ćipe danas je na spomendan svetog Antuna Padovanskog na svojoj Facebook stranici objavio fotografiju komada kartona s molitvom koju su hrvatski branitelji iznijeli iz logora Mitrovica.

“Dok smo brojali logoraške dane svoje molitve i vapaje upućivali smo svetom Antunu koji nas je čuvao”, napisao je Ćipe u svojoj objavi te pozvao sve vjernike da se u svojim današnjim molitvama spomenu svih “hrvatskih logoraša i branitelja”.

Preporuka sv. Antunu

Spomeni se sveti Antune da si uvijek pomagao i tješio one koji su se tebi utjecali u svojim potrebama. S čvrstim pouzdanjem preporučujem se i ja tvom moćnom zagovoru kod Gospodina Boga. Ne odbij moju prošnju i svojim posredstvom kod Gospodina Boga isprosi mi milost da se što prije izbavim odavde ako je to dobro za moju dušu. Molim milost izlaska iz zatvora te pomoć u ovoj mojoj potrebi i nevolji.

Blagoslovi mene, moj rad, moju obitelj i sve moje drage. Čuvaj nas od bolesti i pogibelji duše i tijela. Sve nas krijepi da u boli i kušnji ostanemo čvrsti u vjeri i ustrajni u ljubavi

Amen!

Ovo je autentičan komad kartona koji smo mi hrvatski branitelji iznijeli iz logora Mitrovica. Našu molitvu svetom Antunu…

Objavljuje Stipo Mlinarić ĆipePonedjeljak, 13. lipnja 2022.