Marin Karacic

Fra Marin Karačić, đakon i član Hercegovačke franjevačke provincije Uznesenja BDM, objavio je svoj prvi samostalni kantautorski album pod nazivom “U Tvojim rukama”.

Na CD-u koji je objavila izdavačka kuća Laudato, nalazi se 18 autorskih pjesama od kojih svaka uza se nosi svoju određenu priču o fra Marinovu životnom putu i pozivu.

– Pišem pjesme još od srednje škole, sve je započelo dok sam bio član Franjevačke mladeži, to je način na koji najbolje mogu izraziti svoje misli i molitve… Cijelu ideju o snimanju CD-a pokrenuo je moj magistar u bogosloviji fra Svetozar Kraljević, te je tu ideju prihvatio i podržao provincijal fra Miljenko Šteko te smo uz Božju pomoć krenuli u ostvarenje projekta – kaže fra Marin.

Koncertna promocija CD-a “U tvojim rukama” održat će se u četvrtak 29. siječnja u 19 sati, u dvorani crkve Bezgrešnog začeća u zagrebačkoj Dubravi, gdje će se fra Marinu pridružiti gosti prijatelji te će zajedno otpjevati nekoliko pjesama s CD-a.

Na koncertu će nastupiti: Ivana i Marija Husar, Alan Hržica, sestre Palić, Stjepan Lach, Lily Galić, Đuro Ravenšćak, Zbor “Frame grada Zagreba”.

Svi ste pozvani!

Bitno.net