Grupa RiM koju vode sestre Ružica i Maja Nedić snimila je duet s mladom argentinskom pjevačicom Athenas. Riječ je o dvojezičnoj (španjolsko-hrvatskoj) pjesmi „Vida en Ti – Život moj si Ti“.

Pjesmu je napisala Athenas, a aranžman i produkciju potpisuje Jonatan Narvaez u čijem je studiju Anthenas snimila vokalne dionice na španjolskom. Sestre Nedić su u studiju Ante Gele snimile hrvatske dionice te prateće vokale na španjolskom. Za pjesmu je snimljen i video spot koji je kao i audio sniman interkontinentalno. Sestre Nedić su snimale u Zagrebu, a Athenas u Buenos Airesu.

U realizaciji pjesme sudjelovala je stvarno zanimljiva ekipa glazbenika. Gitare je svirao Argentinac Jonatan Natvaez koji je i producent pjesme, bubanj i bas su svirali dvojica Amerikanaca Cristian Borneo (iz grupe Petra) i Gary Lunn (iz grupe White Heart i član benda Dolly Parton). Vokale izvode Athenas iz Argentine i Ružica i Maja iz Hrvatske. Zanimljivo je također da prateće vokale na španjolskom pjevaju cure iz grupe RiM, a prateće vokale na hrvatskom pjeva Jonatan.

Premijera video spota pjesme „Vida en Ti / Život moj si Ti“ bit će u utorak 12. siječnja u 19 sati na CMC televiziji.

Bitno.net