Oni koji nas redovito prate zasigurno su već upoznati kako je pater Ike Mandurić pokrenuo zajedničko moljenje krunice Hrvata svega svijeta koje se održava svake subote u 14 sati.

Ove subote bila je održana treća takva zajednička molitva, nakon koje je patera Iku dočekala dirljiva e-poruka sestara uršulinki iz Slavonskog Broda.

“S radošću molimo krunicu s vama zajedno… nas osam uršulinki iz Slavonskog Broda! ŽIVJELI!”, napisala je sestra Jelena priloživši fotografiju iz kapelice nastalu tijekom molitve.

Komentirajući poruku koju je dobio od sestara uršulinki, pater Ike je napisao da na temelju ovog primjera smijemo vjerovati kako je zajednička molitva svih Hrvata “Božja stvar”.

“Kad god pobožne časne sestre nešto svesrdno prigrle i srcem prihvate, smijemo vjerovati da Bog u njihovim srcima svjedoči da je to Božja stvar. Stoga nas je ova fotografija jako obradovala. Sestre su laptop donijele u kapelicu, i sve su pred Presvetim, na koljenima, odgovarale i sjedinjene sa svojim narodom molile krunicu Hrvata svega svijeta”, napisao nam je pater Ike.

Sestrama, pateru Iki, i ostalim moliteljima iz Hrvatske možete se pridružiti već iduće subote, pa ako možete, pozivamo vas da svakako iskoristite tu priliku.

Bitno.net