Dragi čitatelji, kao što Vam je poznato portal Bitno.net 2015. godine pokrenuo je Klub prijatelja portala Bitno.net. On je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju portal Bitno.net i žele svojim članstvom podržati njegov rad. Osim što smo za sve one koji se priključe Klubu osigurali posebne pogodnosti za proizvode i usluge poduzeća koja nam pružaju podršku, jednom mjesečno za Vas i Vaše nakane slavi se i sveta misa kao znak posebne zahvale za Vašu podršku.

Sveta misa za ovaj mjesec bit će slavljena u petak 19. studenog u 21 sat, u kapeli Isusovačke zajednice Cardoner House u Dublinu, a prikazat će ju o. Mislav Skelin, svećenik Družbe Isusove.

O. Mislav Skelin rođen je u Zagrebu 1978. godine, a u Družbu Isusovu stupio je godine 2005. Studirao je teologiju na Papinskom sveučilištu Gregoriana, a godine 2011. primio je đakonsko i svećeničko ređenje. Zahvaljujemo našem o. Mislavu Skelinu što će slaviti svetu misu na našu nakanu!

Potičemo Vas također da se pridružite Klubu prijatelja portala Bitno.net (ukoliko već jeste – od srca hvala!) i tako pridonesete radu Portala. Prijavnicu možete ispuniti na NA OVOM LINKU. Više informacija o Klubu prijatelja i pogodnostima koje ostvarujete možete saznati OVDJE.

Vaš Bitno.net