“Tum-tum-tum-tum”, započinjali su sinoć taktovi popularne katoličke himne “Jerihonske zidine”, dok je 5000 ljudi, koliko ih se prema procjenama okupilo, spremno stalo pljeskati u ritmu, spremajući se za jednu od kulminacija sinoćnjeg koncerta “Kamenita vrata”.

Dok je Petar Buljan, voditelj slavljeničkog tima karizmatske zajednice mladih Božja pobjeda, došao do refrena već su sve zidine pale – male i velike, slučajne i namjerne, bolne i manje bolne… Gorjela je pozornica, gorjela je i publika, a Duh Sveti je imao otvoreni put prema srcima i dubinama okupljenih.

Nina Badrić, Ivan Gamulin Gianni, Alan Hržica, Ivana i Marija Husar, sestre Palić, Božja pobjeda i drugi, držali su publiku na nogama i vodili je bliže Bogu tijekom cijelog koncerta, koji se u jednom trenutku pretvorio u jednodušnu molitvu okupljenih.

Slava, čast, hvala, pjesma, prošnja – što od ljudi, što od anđela – odzvanjale su trgom ispred Svete Katarine koji je bio pretijesan za sve koji su htjeli svjedočiti ovom jedinstvenom događaju.

Večeras koncert KAMENITA VRATA!
Hvala Vam ljudi na ovoj ljubavi! ❤️
(Photo by Jan Erceg)

Posted by ” Srce Isusovo ” Molitvena zajednica on 27. rujna 2016

Posjetitelje je posebno dirnula izvedba pjesme “Prečisto Srce Marijino”, koju je izvela Marija Husar Rimac.

“To je bilo vrh”, izjavila je jedna od posjetiteljica. “Bilo je divno otpjevano, i baš se nekako moglo osjetiti da je Marija tu među nama.”

Okupljenima je posebni blagoslov udijelio pater Ike Mandurić.

Čekamo vas!!!!
#koncertkamenitavrata #trgsvkatarine
#20h

Posted by Marija Husar on 27. rujna 2016

Kamenita vrata, točnije koncert koji je svojevrsna kulminacija 4 godine molitve krunice utorkom na toj lokaciji, na pravom je putu da postanu tradicija u našoj zemlji, koja je u zadnjih godinu-dvije doživjela pravi procvat duhovnih koncerata i događaja.

Tino Krvavica | Bitno.net