“Željela bih u Lukino i u ime obitelji zahvaliti svima koji su nam pomogli, kako materijalnim prilozima tako i molitvom. Molitva je važna jer neprestano osjećam njezinu snagu. Da se ne mole za nas, ne znam kako bismo izdržali.”

To su riječi Tanje, majke Luke Stepanića, dječaka čiju smo životnu priču objavili nedavno i koja je dodirnula srca mnogih naših čitatelja.

Podsjetimo, Luka već dulje vrijeme trpi intenzivne bolove u glavi i abdomenu, a liječnici su nemoćni u otkrivanju uzroka te boli i njezinu otklanjanju.

Objavili smo priču o njemu kako bi naše čitatelje potaknuli na molitvu, ali i novčanu pomoć s kojom bi Luka mogao potražiti pomoć u nekoj od specijalističkih klinika u inozemstvu.

Upravo se to sada i događa – zahvaljujući među ostalim i vašoj pomoći, dragi naši čitatelji, Luka uskoro ide u jednu vrhunsku kliniku u inozemstvo kako bi prošao kroz još detaljnije pretrage koje bi mogle otkriti uzrok boli i terapiju za nju.

Tanja nam priča o čitavom nizu telefonskih poziva ili mailova potpore i pomoći koje je dobila nakon objavljenog teksta. Zahvaljuje na njima i moli za daljnju molitvu.

Luka i dalje trpi svakodnevne bolove, ali nada da će oni nestati iz njegova života sve je jača.

Molimo se i dalje za Luku i njegovo ozdravljenje!

Više o Luki doznajte OVDJE.

Goran Andrijanić | Bitno.net