Prikaz snage, ljubavi i ljepote

FOTO Dirljive fotografije: Majka oboljela od karcinoma dojke prvi put doji svoga sina

Emotivne fotografije prikazuju majku koja je tijekom trudnoće prošla mastektomiju i na prsima drži svoje novorođenče dok pokušava suspregnuti suze

kate murray1

Foto: Kate Murray/Facebook

Na društvenim mrežama pojavile su se dirljive fotografije majke oboljele od karcinoma kako prvi put u životu doji svog sina.

Emotivne fotografije prikazuju majku koja je tijekom trudnoće prošla mastektomiju i na prsima drži svoje novorođenče dok pokušava suspregnuti suze.

“Dojenje je sveta veza između majke i djeteta, a ovo je pravi prikaz snage, ljubavi i čiste ljepote”, napisala je fotografkinja iz Floride Kate Murray koja je zabilježila ovaj dirljivi trenutak i objavila fotografije na internetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi Kate, majci je tijekom trudnoće dijagnosticiran karcinom trećeg stupnja. Nakon toga je jednu dojku odstranila te je u 36. tjednu imala inducirani porod kako bi mogla nastaviti s kemoterapijom.

11159531_855411721185282_151544698183309897_n

Foto: Kate Murray/Facebook

“Dječak je rođen kako bi dokazao svijetu snagu koju je naslijedio od svoje majke. Počašćena sam što sam imala prilike upoznati ovu ženu i njezinu obitelj i zabilježiti ove posebne trenutke. Molim vas, podijelite ovo s drugima i molite za ovu obitelj!” napisala je Kate u svojoj poruci na Facebooku ispod čijih su fotografija mnogi korisnici ostavili komentare podrške i vlastita svjedočanstva o borbi s teškom bolesti. Fotografije su iz nejasnih razloga (vjerojatno zbog autorskih prava) maknute s stranice fotografkinje, ali su i dalje na stranici klinike za porođaje Gentle Birth Options, gdje se mama porodila. Ispod slike, veliki broj mama koje se nalaze u istoj situaciji ostavile su svoje komentare i fotografije s djecom.

kate murray2

Foto: Kate Murray/Facebook

Bitno.net


Objavljeno: 29. travnja 2015.

Možda vam se svidi