Trebamo vas – podržite Bitno.net!

Dragi prijatelji, iznimno smo sretni što je naš i vaš portal svakodnevna omiljena web adresa tisućama stalnih čitatelja. Drago nam je da svojim jedinstvenim  i prepoznatljivim sadržajima pozitivno utječemo na živote mnogih kojima naši tekstovi pomažu tražiti, izabrati i živjeti ono što je bitno.

Postojimo radi čitatelja, a kao neprofitni medij i živimo od srdaca dobrih ljudi. Dio vas  je već sukladno svojim svojim mogućnostima podržao rad portala Bitno.net, na čemu vam od srca zahvaljujemo.

Svi koji nas žele podržati mogu to učiniti vrlo jednostavno – uplatom na račun neprofitne udruge koja je izdavač portala i brine o njegovu financiranju:

„Centar za cjeloviti razvoj“ Split
IBAN: HR5223600001102232938
Swift adresa: ZABAHR2X

U pozivu na broj može stajati: HR00 pa datum npr. 03092014

Svi prilozi koristiti će se isključivo za funkcioniranje i unaprjeđenje portala Bitno.net.  Od srca svima unaprijed hvala, kao i onima koji nas već od ranije podržavaju svojim prilozima.

Pozivamo vas i da se uključite u Klub prijatelja koji je osmišljen kao zajednica svih onih koji čitaju i žele podržavati portal Bitno.net. Više informacija o Klubu saznajte na linku ovdje.

Uredništvo portala Bitno.net